27 Mart 2009 Cuma

TARİF:70

Tarifin adı: MİLFÖYLÜ KURABİYE
Tarifi yollayan Arkadaşım:
http://benimdenizim.blogspot.com/
Arkadaşıma bu güzel tarifi yolladığı, beni yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim.MİLFÖYLÜ KURABİYE tarifine ulaşmak için lütfen arkadaşımızın linkine tıklayınız..

TARİF:69

Tarifin adı: ÇERKEZ TAVUĞU
Tarifi yollayan Arkadaşım:
http://deryayla.blogspot.com/
Bu güzel tarifin için çok teşekkür ederim ellerine sağlık.pdcse-39cerkez-tavugu tarifine ulaşmak için lütfen arkadaşımızın linkine tıklayınız..

TARİF:68

Tarifin adı: ÇİKOLATALI TARÇINLI KURABİYE
Tarifi yollayan Arkadaşım:
http://efsunundunyasi.blogspot.com/
Arkadaşıma bu güzel tarifi yolladığı, beni yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim.cikolatali-tarcinli-kurabiye tarifine ulaşmak için lütfen arkadaşımızın linkine tıklayınız..

TARİF:67

Tarifin adı: İÇLİ PATATES KÖFTESİ
Tarifi yollayan Arkadaşım:
http://dogada.blogspot.com/
Bu güzel tarifin için çok teşekkür ederim ellerine sağlık.icli-patates-koftesi tarifine ulaşmak için lütfen arkadaşımızın linkine tıklayınız..

TARİF:66

Tarifin adı: KEÇİ PEYNİRLİ,CEVİZLİ, OTLU LAVAŞ
Tarifi yollayan Arkadaşım:
http://rusenmutfakta.blogcu.com/
Arkadaşıma bu güzel tarifi yolladığı, beni yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim.Keçi Peynirli, Cevizli, Otlu Lavaş tarifine ulaşmak için lütfen arkadaşımızın linkine tıklayınız...

TARİF:65

Tarifin adı: VİŞNELİ TART
Tarifi yollayan Arkadaşım:
http://narince-narince.blogspot.com/
Bu güzel tarifin için çok teşekkür ederim ellerine sağlık.Vişneli Tart Tarifi Porselen Demlik ... tarifine ulaşmak için lütfen arkadaşımızın linkini tıklayınız..

TARİF:64

Tarifin adı: TUZLU KURABİYE
Tarifi yollayan Arkadaşım:
http://ugurlutadlar.blogspot.com/
Arkadaşıma bu güzel tarifi yolladığı, beni yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim.Tuzlu Kurabiye tarifi için lütfen arkadaşımızın linkine tıklayınız..

TARİF:63

Tarifin adı: PİRİNÇLİ YEŞİL SALATA
Tarifi yollayan Arkadaşım:
http://ugurbocegi1.blogcu.com/
Arkadaşıma bu güzel tarifi yolladığı, beni yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim. Pirincli Yesil Salata tarifine ulaşmak için lütfen linke tıklayınız...

TARİF:62

Tarifin adı: GÜL BÖREK
Tarifi yollayan Arkadaşım:
http://hanife1.blogspot.com/
Arkadaşıma bu güzel tarifi yolladığı, beni yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim.P.D.Ç.S.E 39 VE GÜL BÖREK arkadaşımızın güzel tarifine ulaşmak için lütfen linke tıklayınız..

TARİF:61

Tarifin adı: ELMALI GÜL KURABİYESİ
Tarifi yollayan Arkadaşım:
http://www.betulmutfakta.blogspot.com/
Arkadaşıma bu güzel tarifi yolladığı, beni yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim.P.D.Ç.S.E.39 Elmali Gül Kurabiyesi arkadaşımızın tarifine ulaşmak için lütfen linkine tıklayınız...

TARİF:60

Tarifin adı: LİMONLU MERENG
Tarifi yollayan Arkadaşım:
http://hayriye73.blogcu.com/
Bu güzel tarifin için çok teşekkür ederim ellerine sağlık.limonlu-mereng-p-d-c-s-e-39_ tarifine ulaşmak için lütfen linki tıklayınız...