28 Ocak 2009 Çarşamba

YAĞLAMA


-Su
-Tuz
-Süt
-Un
-Yağ
Yapılışı:Önce kulak memesi yumuşaklığında hamur yoğruyoruz mayalanıyor ardından tek tek açıp pişirip yağlıyoruz...Bu tarifi P.D.Ç.S.E.35 sevgili http://gulayce.blogcu.com/ arkadaşıma yolluyorum kolay gelsin...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM TARİFİN ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYOR İNAN SAYFA AÇILDIĞINDA CANIM ÇEKTİ ÇOK SEVERİM BEN YANINA BİRDE PEKMEZ DEYME KAYFİME İYLEŞİR İYLEŞMEZ YAPACAM .SAĞLIK DURUMUMDA İYİ ŞKÜRLE OLSUN BRONŞİTİM AZDI.SEVGİLER ARKADAŞIM TEKRAR KATILIMLARINI BEKLİYORUM BU ARDA MSN ADRESİNİ EKLİYORUM GRŞ.

Adsız dedi ki...

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM TARİFİN ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYOR İNAN SAYFA AÇILDIĞINDA CANIM ÇEKTİ ÇOK SEVERİM BEN YANINA BİRDE PEKMEZ DEYME KAYFİME İYLEŞİR İYLEŞMEZ YAPACAM .SAĞLIK DURUMUMDA İYİ ŞKÜRLE OLSUN BRONŞİTİM AZDI.SEVGİLER ARKADAŞIM TEKRAR KATILIMLARINI BEKLİYORUM BU ARDA MSN ADRESİNİ EKLİYORUM GRŞ.